Resultaten waar we trots op zijn

Goede resultaten en een lach op het gezicht van onze klanten, dat is waar wij naar streven. Benieuwd welke mooie dingen wij al eerder maakten? Onderstaande cases geven inzicht in onze aanpak, expertises en behaalde resultaten. Ontdek wat ons team voor jou kan betekenen!


1BOX case mockup

137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

Spullen. Vrijwel iedereen heeft er te veel van. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven hebben weleens ruimtegebrek. Hoe fijn is het dan als je spullen kan opslaan bij 1BOX? Alleen de grote vraag naar opslagruimte maakt deze markt erg competitief. Een mooie uitdaging voor een relatief nieuwe speler als 1BOX om hierin een plekje te veroveren. Tribal Agency ging direct aan de slag om het marktaandeel en de naamsbekendheid te vergroten.

Bekijk deze case
Websitebezoekers 70%
Leads 137%

Nieuwe werkenbij-website met SDB Werving & Selectie koppeling voor GGMD

GGMD voor Doven en Slechthorenden is gespecialiseerd in Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening voor volwassenen, kinderen en jongeren die leven met doofheid of een gehoorbeperking.

Bekijk deze case
Whitepaper en content op mobiel

1700+ leads voor Wortell door inzet marketing automation

Wortell wil organisaties helpen digitaal te gaan werken. Hiervoor wil het IT-bedrijf bij beslissers in verschillende branches te boek staan als dé autoriteit op het gebied van digitale werkplekken. Marketing automation moet leads nurteren tot gekwalificeerde leads.

Bekijk deze case
KPMG case voor leadgeneratie

Hogere ROI voor KPMG dankzij innovatieve marketing

Ontdek hoe KPMG content inzet voor het genereren van nieuwe leads, en hoe Tribal Agency hierbij heeft geholpen. KPMG wil sportfederaties, belangenorganisaties en fitnessbedrijven helpen bij hun digitale transformatie. Beslissers uit deze branches moeten het IT-consultancy bureau zien als thought leader en gekwalificeerde leads genereren.

Bekijk deze case
Social media campagnes Iedersland College

Meer aanmeldingen en naamsbekendheid voor Iedersland College door virtuele opendag en social media campagnes.

Het Iedersland College is een school die meer biedt dan alleen onderwijs, ze bieden ook extra begeleiding en kleine klassen. Veel mensen zijn niet op de hoogte van dit college. Voor Tribal Agency was het de uitdaging om hier meer aandacht voor te vragen door middel van digitale oplossingen & online marketing

Bekijk deze case
Wireframe en design van iEar

Sprakeloos Webdesign voor iEar.nl

iEar’ is dé specialist op het gebied van beeld en geluid. iEar’ biedt een ware belevenis en de ultieme experience voor Oog (eye) en Oor (ear). Dat maken ze waar dankzij het gebruik van hoogwaardige apparatuur van de beste merken voor High-end audio, Streaming Audio, Domotica en Home Cinema.

Bekijk deze case
Tribal werkzaamheden voor Mister Design

300% meer omzet voor MisterDesign door inzet van Full Funnel Advertising.

MisterDesign is aanbieder van meubels van tientallen designmerken. Design lampen, de mooiste design meubelen zoals eettafels en eetkamerstoelen maar ook tuinmeubelen en design accessoires zijn te koop in de winkel en de webshop van MisterDesign.

Bekijk deze case
Falke social advertising en SEA advertising

300% meer omzet voor FALKE

Het Duitse FALKE is een bekende naam in de sokkenwereld. Opgericht in 1895, is het een van de oudste modemerken in Europa. Lange tijd werden de producten voornamelijk verkocht via retailers en enkele eigen winkels. Rond 2013 begon de verkoop via hun eigen webshop.

Bekijk deze case
Microsoft contentmarketing case mockup

Microsoft scoort met content per branche

Opschaling na een geslaagde pilot, want het resultaat oversteeg de meest optimistische prognoses. Een goede reden voor Microsoft en haar partners om ons jarenlange partnership voort te zetten.

Bekijk deze case
1BOX case mockup

137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

Je duidelijk onderscheiden van de concurrentie is soms lastig, maar zeker niet onmogelijk. Het geheim voor 1BOX? Verschillende online disciplines combineren.

Bekijk deze case
Damiliving case mockup webshop

115% stijging in bezoekers voor Damiliving door social media campagnes

Social media campagnes zetten Dami Living op de kaart. Een snelgroeiende webshop van twee kleurrijke broers.

Bekijk deze case
Securex website mockups

Nieuwe website met 95% Google Web Vitals score voor Securex

Eén van de meest complexe SEO-uitdagingen ooit, maar de nieuwe website mag er zijn. Ineens is de complexe wereld van HR-software een stuk eenvoudiger. Wie had dat gedacht?

Bekijk deze case