Facebook Advertising

Je wil jouw doelgroep effectief bereiken via Facebook. Dit kan via Facebook Advertising waarbij campagnes worden gecreëerd, die aansluiten op jouw doelgroep en budget. Lees verder wat de mogelijkheden zijn of vul het contactformulier in met jouw vraag. We vertellen graag hoe wij je kunnen helpen met adverteren. 


Waarom je wil starten met Facebook Advertising

✅ Behaal je online doelstellingen door aan te sturen op maximale return on investment

✅ Deskundig team met jarenlange ervaring in het voeren van succesvolle Facebook advertentie campagnes

 

 

✅ Bereik je doelgroep met uiterste precisie

Adverteren op Facebook is een geweldige manier om jouw doelgroep te bereiken.

Wij halen maximaal rendement uit jouw Facebook-campagnes!

Beschrijf je uitdaging via het contactformulier

Facebook Advertentie Strategie

Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw Facebook-campagnes. Aan de hand van doelstellingen, budget en doelgroep maken we een strategisch plan. Dit plan gebruiken we als basis bij het inrichten van je campagnes. Facebook biedt de mogelijkheid om nauwkeurig te targeten. Op basis van locatie, interesses, demografische gegevens, volgers, websitebezoekers, klantenlijsten en vergelijkbare doelgroepen stellen we de perfecte doelgroep voor jouw campagne samen.

Content Creatie

Voor jouw Facebook advertentiecampagnes produceren we aansprekende en inspirerende social content. We zorgen ervoor dat deze content is afgestemd op jullie overall strategie en doelgroep. Hierbij gebruiken we onze jarenlange kennis en uitgebreide ervaring. Het resultaat? We produceren ads die maximaal converteren en interactie stimuleren. Denk hierbij aan videoadvertenties, carrousels, collectie advertenties, dynamische advertenties of afbeelding advertenties. We baseren onze selectie van inzetbare advertentietypen op jouw doelstelling en beschikbare content. Zo zetten we alleen de meest geschikte advertentietypen in.

Doorlopende Campagne optimalisatie

Tijdens het bijsturen van jullie Facebook advertentiecampagnes, letten we op gestelde KPI’s en belangrijke metrics. Zo zorgen we ervoor dat we doelstellingen op een kostenefficiënte manier behalen. Uiteraard evalueren we ook of er nog andere advertentievormen ingezet kunnen worden om deze doelstellingen te halen. Afhankelijk van de doelstelling van jullie campagne bepalen we op welke KPI’s we ons focussen.

Klanten die succesvol adverteren via Facebook

Falke social advertising en SEA advertising

300% meer omzet voor FALKE

Bekijk deze case
Damiliving case mockup Blue Monday actie

115% stijging in bezoekers voor Damiliving door social media campagnes

Bekijk deze case
Tribal werkzaamheden voor Mister Design

300% meer omzet voor MisterDesign door inzet van Full Funnel Advertising.

Bekijk deze case
Falke social advertising en SEA advertising

300% meer omzet voor FALKE

Bekijk deze case
Damiliving case mockup webshop

115% stijging in bezoekers voor Damiliving door social media campagnes

Bekijk deze case
Tribal werkzaamheden voor Mister Design

300% meer omzet voor MisterDesign door inzet van Full Funnel Advertising.

Bekijk deze case

Wil je weten hoe wij je helpen groeien via Facebook? Vertel ons je uitdaging.

Onze specialisten sparren graag met jou over je volgende social media campagne! Vul het onderstaande formulier in of bel direct naar 073 648 70 70.

✅  Antwoord binnen 1 werkdag.

Dune Jharap
Dune Jharap Helpt jou digitaal verder te groeien!
Omschrijf beknopt jouw marketing uitdaging:
Vul hieronder je gegevens in:
Dune Jharap
Dune Jharap Helpt jou digitaal verder te groeien!

Ga aan de slag met Adverteren op Facebook is een van de meest effectieve manieren om jouw doelgroep te bereiken. Dankzij de miljarden gebruikers biedt Facebook een zeer krachtig platform voor het tonen van je advertenties. Met zorgvuldige filtering, focus je je specifiek op de groep mensen die waarschijnlijk het meest geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.

Dit maakt je advertentie-uitgaven zeer efficiënt en zorgt ervoor dat je een hoog rendement op je investering ziet. Tribal Agency creëert campagnes die perfect aansluiten op jouw doelgroep en budget.