Performance Max SEA -Tribal Agency

Performance Max in Google Ads

Bent u op zoek naar een betere manier om te adverteren en toegang te krijgen tot de enorme voorraad potentiële klanten van Google? Performance Max is precies wat u nodig hebt.

  • Stimuleert conversies en verbeterde ROI.
  • Ontdek nieuwe klant segmenten
  • Realtime ptimalisatie over alle kanalen.

Wat is Performance Max

Performance Max is een nieuw doelgericht campagnetype waarmee prestatie-adverteerders toegang krijgen tot al hun Google Ads-inventaris vanuit één campagne. Het is ontworpen als aanvulling op uw op trefwoorden gebaseerde zoekcampagnes om u te helpen meer converterende klanten te vinden via alle kanalen van Google, zoals YouTube, Display, Search, Discover, Gmail en Maps.

Om meer conversies en waarde te krijgen optimaliseert Performance Max de prestaties in real-time over alle kanalen. Met Google’s automatiseringstechnologieën voor bieden (Smart Bidding), budgetoptimalisatie en doelgroepverbruiksanalyse kan het je helpen je opgegeven conversiedoelen sneller te bereiken!

Performance Max Campaigns

Om te beginnen, maak je gewoon een nieuwe campagne aan en selecteer je “Performance Max” als campagnetype. Je kunt dan je advertentiegroepen maken en deze richten op specifieke kanalen of doelgroepen. Zorg ervoor dat je targeting opties zoals demografische gegevens, interesses en remarketinglijsten gebruikt om het meeste uit je campagne te halen. Zorg ook dat je voldoende content toevoegt zoals afbeeldingen, teksten & video’s. Daarmee zorg je ervoor dat je campagne meer variaties kan tonen en daarmee meer leert over wat je doelgroep interessant vindt en converteert naar nieuwe klanten.

Success stories

SEA inzichten Falke

300% meer omzet voor FALKE

Bekijk deze case
Damiliving case mockup Blue Monday actie

115% stijging in bezoekers voor Damiliving door social media campagnes

Bekijk deze case
Falke social advertising en SEA advertising

300% meer omzet voor FALKE

Bekijk deze case
Damiliving case mockup webshop

115% stijging in bezoekers voor Damiliving door social media campagnes

Bekijk deze case

Ga aan de slag!

Als je je prestaties op Google Ads wilt verbeteren, Bel dan naar 073 648 70 70 of stuur ons een bericht via het formulier wij nemen binnen één werkdag contact met je op om je te helpen meer klanten te bereiken en het meeste uit je Google Ads uitgaven te halen.

Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!

Onze partners voor search engine marketing

  • Channable logo
  • Adchieve logo
  • Google partner premier 2022 logo