SDB Werving & Selectie koppeling voor WordPress

Handmatig vacatures invoeren en gegevens uit formulieren verwerken? Dat is nu verleden tijd dankzij de werving- en selectiemodule van SDB Groep in samenwerking met Tribal Agency. En daarmee de foutgevoeligheid tijdens het overnemen en de administratieve last ook. Medewerkers hebben geen omkijken meer naar het proces, waardoor het dubbel werk uit handen neemt én bijdraagt aan automatisering. De partners van SDB Groep profiteren van de mogelijkheid om deze module te implementeren met de koppeling die Tribal heeft verzorgd die geschikt is voor WordPress websites.


SDB Groep levert als organisatie al meer dan 40 jaar innovatieve en specialistische ICT-oplossingen voor de zorgsector. De vernieuwende en gebruiksvriendelijke software en services richt zich op HR, salarisadministratie, personeelsplanning, learning & analytics. Alle software is er op gericht administratieve lasten te verminderen, waardoor er meer tijd overblijft voor medewerkers om zich volledig kunnen richten op de cliënten. De beste zorg voor de cliënt staat voorop en software moet dit proces soepel en automatisch ondersteunen.

“Door de inzet van de door Tribal ontwikkelde WordPress koppeling zijn onze klanten in staat om op een eenvoudigere manier hun “werkenbij” website te koppelen aan de module Werving en Selectie van SDB HR. Dit levert hen dus een besparing in tijd en geld op.” aldus Giancarlo Baljet, product owner Competency Centre bij SDB.

 

De geautomatiseerde oplossing voor WordPress websites

De koppeling is geschikt voor alle WordPress websites. Nadat de implementatie is gedaan door Tribal Agency, kan SDB Groep deze vanuit haar eigen dashboards op maat instellen voor al zijn partners. Vervolgens vindt datamanagement centraal plaats vanuit SDB en levert Tribal ondersteuning op onderhoud en support.

“Inmiddels hebben we ruim 10 implementaties succesvol verzorgt voor SDB-partners zoals Zorgcentrum Pennemes en GGMD. Met de WordPress-module die we speciaal voor de SDB Groep hebben ontwikkeld is de implementatie van deze koppeling relatief snel en voordelig te realiseren in plaats van het maatwerk alternatief.” aldus Pieterjan Bosboom, Teamlead Webdevelopment bij Tribal.

 

Voordelig voor beide partijen

Partners van SDB Groep profiteren hierdoor direct van ondersteuning in het volledige proces van vacatures opstellen, gegevens invoeren van kandidaten en het doorlopen van het selectieproces. Zo zie je in één opslag het aantal kandidaten en ook in welke fase deze kandidaten zich bevinden. Omdat deze oplossing gegevens automatisch overneemt, is deze minder foutgevoelig en zorgt deze ook nog eens dat medewerkers tijd overhouden. Bovendien is erop korte én lange termijn een besparing van kosten en tijd.

Dennis Nienhuis, Lead developer bij Tribal geeft aan: “Nu de WordPress plug-in gereed is, zijn we ook gestart met de doorontwikkeling van de module. Zodat deze ook geschikt is voor overige platformen.”

Inmiddels heeft Tribal deze koppeling al voor meerdere partners van SDB Groep succesvol voltooid. Voor een aantal andere partners staat dit op de planning. Vragen over de samenwerking tussen Tribal en SDB? Laat het ons weten! We helpen je graag verder.

Omschrijf beknopt jouw marketinguitdaging:
Vul hieronder je gegevens in:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.