Digitale Strategie

Tribal Agency is een echt full-service marketing bureau. Van Strategie tot aan Web-development die samen met digitale & content marketing diensten samen komen in deze success cases van onze klanten.


Nieuwe werkenbij-website met SDB Werving & Selectie koppeling voor GGMD

GGMD voor Doven en Slechthorenden is gespecialiseerd in Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening voor volwassenen, kinderen en jongeren die leven met doofheid of een gehoorbeperking.

Bekijk deze case
Whitepaper en content op mobiel

1700+ leads voor Wortell door inzet marketing automation

Wortell wil organisaties helpen digitaal te gaan werken. Hiervoor wil het IT-bedrijf bij beslissers in verschillende branches te boek staan als dé autoriteit op het gebied van digitale werkplekken. Marketing automation moet leads nurteren tot gekwalificeerde leads.

Bekijk deze case
KPMG case voor leadgeneratie

Hogere ROI voor KPMG dankzij innovatieve marketing

Ontdek hoe KPMG content inzet voor het genereren van nieuwe leads, en hoe Tribal Agency hierbij heeft geholpen. KPMG wil sportfederaties, belangenorganisaties en fitnessbedrijven helpen bij hun digitale transformatie. Beslissers uit deze branches moeten het IT-consultancy bureau zien als thought leader en gekwalificeerde leads genereren.

Bekijk deze case
Tribal werkzaamheden voor Mister Design

300% meer omzet voor MisterDesign door inzet van Full Funnel Advertising.

MisterDesign is aanbieder van meubels van tientallen designmerken. Design lampen, de mooiste design meubelen zoals eettafels en eetkamerstoelen maar ook tuinmeubelen en design accessoires zijn te koop in de winkel en de webshop van MisterDesign.

Bekijk deze case
Falke social advertising en SEA advertising

300% meer omzet voor FALKE

Het Duitse FALKE is een bekende naam in de sokkenwereld. Opgericht in 1895, is het een van de oudste modemerken in Europa. Lange tijd werden de producten voornamelijk verkocht via retailers en enkele eigen winkels. Rond 2013 begon de verkoop via hun eigen webshop.

Bekijk deze case
Microsoft contentmarketing case mockup

Microsoft scoort met content per branche

Opschaling na een geslaagde pilot, want het resultaat oversteeg de meest optimistische prognoses. Een goede reden voor Microsoft en haar partners om ons jarenlange partnership voort te zetten.

Bekijk deze case