Twee SEA specialisten aan het werk met Google Ads

Haal meer uit jouw online aanwezigheid met Google Search Ads.

Wil je graag meer verkeer naar jouw website genereren? Wil je jouw doelgroep beter bereiken en je online zichtbaarheid vergroten? Dan ben je bij Tribal Agency aan het juiste adres! Onze marketing experts zijn gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Met onze strategieën helpen wij jouw bedrijf om online te groeien en meer succes te behalen.

  • Betere zichtbaarheid in zoekmachines
  • Meer websiteverkeer & conversies
  • Verbeter je ROI op advertentie-uitgaven
  • Professionele campagne opzet en beheer
  • Doorlopende optimalisatie en rapportage

Gerichte advertenties:

Google Ads stelt bedrijven in staat om specifieke doelgroepen te targeten op basis van hun demografie, locatie, interesses en gedrag. Dit betekent dat jouw advertenties alleen worden getoond aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten, waardoor de conversieratio hoger is.

Meetbare resultaten:

Met Google Ads kun je in real-time de resultaten van jouw campagnes bijhouden en meten. Hierdoor kun je zien welke advertenties goed presteren en welke verbetering nodig hebben. Je kunt ook zien hoeveel je uitgeeft aan elke advertentie en hoeveel omzet je genereert uit elke campagne.

Kostenbesparend:

Google Ads is een kosteneffectief advertentieplatform waarmee je je eigen budget kunt instellen en alleen betaalt voor de clicks of vertoningen die jouw advertenties ontvangen. Dit betekent dat je het meeste uit jouw advertentiebudget kunt halen en overspending kunt vermijden.

Falke social advertising en SEA advertising

Ontdek het resultaat dat we voor Falke hebben neergezet!

300% meer omzet voor FALKE

Het Duitse FALKE is een bekende naam in de sokkenwereld. Opgericht in 1895, is het een van de oudste modemerken in Europa. Lange tijd werden de producten voornamelijk verkocht via retailers en enkele eigen winkels. Rond 2013 begon de verkoop via hun eigen webshop.

Bekijk deze case
Online Revenue
300%

Hoe Tribal Agency je kan helpen succes te behalen:

Strategische campagneplanning

Tribal Agency kan je helpen bij het creëren van een op maat gemaakte Google Ads-strategie die aansluit bij jouw bedrijfsdoelen en doelgroep. Ze kunnen zoekwoordonderzoek, concurrentieanalyse en doelgroep-targeting uitvoeren om campagnes te creëren die resultaten opleveren.

Professionele advertentiecreatie:

Tribal Agency kan je helpen bij het creëren van professionele en aantrekkelijke advertenties die de aandacht trekken van jouw doelgroep. Ze hebben ervaren tekstschrijvers en grafisch ontwerpers die advertenties kunnen maken die zowel informatief als boeiend zijn.

Campagne-optimalisatie

Tribal Agency kan je helpen bij het optimaliseren van jouw campagnes om de prestaties ervan in de loop van de tijd te verbeteren. Ze kunnen jouw campagnes in real-time monitoren, hun prestaties analyseren en datagestuurde beslissingen nemen om de resultaten te verbeteren. Ze kunnen je ook regelmatige rapporten verstrekken die de prestaties van jouw campagnes en de return on investment laten zien.

Wil jij ook meer succes behalen met jouw Google Ads campagnes? Vul dan nu het contactformulier in en ontvang vrijblijvend advies van onze Google Ads experts!

Dune Jharap
Dune Jharap Helpt jou digitaal verder te groeien!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dune Jharap
Dune Jharap Helpt jou digitaal verder te groeien!