E-mail marketing uitbesteden

Nieuwe klanten bereiken, in contact blijven met je bestaande klanten en op het juiste moment, gepersonaliseerd in een digitale brievenbus ploffen: als e-mail marketingbureau weten hoe effectief deze tak van sport kan zijn.


Waarom e-mail marketing uitbesteden?

Bereik (potentiële) klanten

Waar je klant ook zit in de customer journey, met gepersonaliseerde en effectieve e-mails bereik je ze met een goede timing.

Blijf in contact

Blije klanten blijven, als ze je tenminste niet vergeten. E-mail marketing is een ideaal middel om in contact te blijven met je klant, zodat ze blij én bij jou blijven.

Optimale technieken en tools

Achter goede e-mailmarketing schuilt een mix van denkwerk, technieken en tools. Wij kennen ze en zetten ze in.

Daarom kies je Tribal en onze werkwijze

Onze enthousiaste, deskundige e-mail marketing specialisten kennen alle ins en outs in hun vakgebied. Ze weten wat werkt en wat niet werkt. Op deze manier willen ze graag aan de slag met jouw e-mail campagnes:

1

Strategie

Jouw bedrijfsdoelstellingen en doelgroep zijn het begin van de e-mail marketing strategie die we in gaan zetten. Vertel ons jouw verhaal, dan maken wij de strategie.

2

Software

Vervolgens kunnen we kijken welke e-mail marketing software het beste aansluit op jouw doelen en wensen. We adviseren jou in deze keuze. Werk je al met software en wil je niet investeren in iets anders? Dan proberen we deze gewoon te gebruiken.

3

Database

We richten de software in en zorgen dat alle mailadressen erin terecht komen. Zo bouwen we je database.

4

Segmentatie

Op basis van de beschikbare data segmenteren we je doelgroepen, voor het meest optimale resulataat. Is hier nog niet voldoende data voor aanwezig? Dan bedenken we een plan om er toch aan te komen.

5

Design

Een goed design voor een e-mail is belangrijk. Het bepaalt immers niet alleen de uitstraling van je e-mail, maar draagt ook bij aan betere resultaten. Onze CRO/UX specialist weet precies welke psychologische principes in design het succes kunnen bepalen.

6

Versturen

De eerste mails kunnen de deur uit! Uiteraard op basis van de strategie. Die is bepalend voor de boodschap, doelgroepsegmantatie en de frequentie van de e-mails.

7

Testen

Wil je weten wat werkt in jouw e-mail marketing? Dan moet je testen, testen en nog eens testen! Alleen zo kom je erachter wat werkt voor jouw doelgroep. Dit zullen we dan ook doorlopend meenemen in onze werkzaamheden.

8

Analyseren en verbeteren

Met alle data en A/B-testen gaan we vervolgens aan de slag om te kijken waar verbetering mogelijk is. Wat hebben we geleerd en hoe kunnen we dit toepassen in de volgende mails? We kijken o.a. naar open rate, click rate, subscribers, unsubscribers en bounces. Op naar nog meer groei!

Zo zien de succesvolle e-mail marketing resultaten van onze klanten eruit

Whitepaper en content op mobiel

1700+ leads voor Wortell door inzet marketing automation

Bekijk deze case
1BOX case mockup

137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

Bekijk deze case
Whitepaper en content op mobiel

1700+ leads voor Wortell door inzet marketing automation

Bekijk deze case
1BOX case mockup

137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

Bekijk deze case

Onze Partners

 • HubSpot solutions partner program logo
 • Maileon e-mail marketing logo
 • Stel ons je vraag en groei met e-mail marketing!

  Ontwerp en analyseer gepersonaliseerde e-mails die converteren. Zo ontvangen je bezoekers content die ze interesseert. De beste manier om in contact te komen én te blijven met jouw klanten. Vul het formulier in om aan de slag te gaan met jouw email marketing.

  Lisette
  Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Lisette
  Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!