Woocommerce webshop laten maken om je omzet te laten groeien

Woocommerce webshop laten maken

In de huidige maatschappij bestel je tegenwoordig alles eenvoudig online. Bij het (door)ontwikkelen van een succesvolle webshop is overzicht en een gemakkelijk bestelproces voor (potentiële) klanten erg belangrijk. Wij richten ons op hoe jíj je Woocommerce webshop wilt inzetten en groeien zo met jou mee.

 • Proactieve sparringspartner
 • Snelle en Stabiele website
 • Conversie percentage verbeteren

De voordelen van een WooCommerce webshop laten maken

Zeer gebruiksvriendelijk in het beheer

Jouw platform is makkelijk te beheren en kleine aanpassingen zijn snel gedaan. Ook zorgen we voor helder inzicht in de voorraad, het aantal bestellingen en de status ervan.

Technisch volledig SEO-geoptimaliseerd

Voor een goede online vindbaarheid moet jouw webshop zoekmachinevriendelijk zijn. De organisatie van jouw pagina’s, websitesnelheid en goede teksten zijn onmisbaar.

Voorzien van verschillende koppelingen

Jouw Woocommerce webshop wordt voorzien van alle benodigde functionaliteiten en uiteraard koppelingen met boekhoudsystemen, payment providers en ERP-systemen.

Aan de slag met de ontwikkeling van jouw webshop?

Laten we samen groeien!

Neem contact op
Professioneel web development op maat

Strategie

Bedenk voordat je verschillende plug-ins gaat installeren waar deze voor moeten dienen. Richt jouw e-commerce platform strategisch in met heldere doelen voor ogen. Op die manier volg je ook efficiënt de resultaten. 

UX/UI design

Via onderzoek, testen en doorontwikkelingen zorgen we voor verfrissende designs en zetten we knelpunten om tot oplossingen. Altijd met het oog op gebruiksvriendelijkheid en de beste beleving voor jouw klanten.

Copywriting

Voor zoekmachines is unieke en relevante content zeer aantrekkelijk. Dit leidt tot een hogere positie binnen zoekmachines. Met het oog op online vindbaarheid, zijn de teksten altijd SEO-geoptimaliseerd.

Data & analytics

De statistieken van jouw webshop houd je bij via data & analytics. Je krijgt inzicht in de herkomst van je bezoekers, weet welke pagina’s goed presteren en juist ook waar verbetering nodig is.

Search engine optimization

Een goede webshop moet goed vindbaar zijn. We professionaliseren jouw webshop zodat hij technisch volledig zoekmachinevriendelijk is. Zo bereik jij de meest relevante bezoekers.

Conversie optimalisatie

Bij de ontwikkeling van een e-commerce platform draait alles om conversie en een gemakkelijk bestelproces. Op deze manier laten we de omzet groeien en klanten écht converteren.

Onderhoud & hosting

Structureel onderhoud van jouw platform is een must. Via een onderhouds- en hostingovereenkomst waarborgen wij de snelheid en blijft de webshop veilig en up-to-date.

Technologie waar we op vertrouwen

Voor het ontwikkelen van jouw bedrijfswebsite gebruiken wij verschillende technieken. Dit komt allemaal samen in een stabiele geoptimaliseerde website.

 • React logo
 • Wordpress logo
 • Laravel logo
 • WooCommerce
 • Jouw eigen WooCommerce webshop?

  Vul het onderstaande formulier in of bel direct naar 073 648 70 70 voor het inplannen van een afspraak. Onze specialisten realiseren e-commerce platformen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes, voorzien van alle benodigde functionaliteiten.

  Lisette
  Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Lisette
  Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!