Strategie

Succesvolle online marketing valt of staat met een goede strategie. Het geeft je focus en richting om in de wirwar aan beschikbare kanalen, middelen en platforms een uniforme merkbeleving neer te zetten en jouw doelgroep te bereiken. Onze ervaren strategen combineren jouw kennis van de markt met hun kennis van de online wereld. Zo leggen we samen de basis voor je digitale marketing strategie.


De voordelen van een online strategie opstellen

Een scherpe focus op doelen

Zonder doelstellingen is het lastig om een koers te bepalen en aan te houden. We vertalen bedrijfsdoelen naar online (marketing) doelen voor korte en lange termijn. Door vast te leggen wat je wil en hoe je dit gaat aanpakken werk je efficiënter en boek je ook sneller resultaten.

Een mix van online specialismen

Een strategisch plan zorgt ervoor dat je efficiënt je online kanalen én specialisten inzet. Hoe maak je zo goed mogelijk gebruik van alle disciplines om je doelstellingen te halen? Vanuit een duidelijke propositie werken we in alle fasen van de klantreis samen.

Meetbare KPI’s en resultaten

De strategie bepaalt de koers. Alleen hoe weet je of jouw strategie goed verloopt of dat je moet bijsturen? Hiervoor gebruiken we data. Door te sturen op basis van data, houden we continu de koers bij. Zo optimaliseren we waar nodig en creëren we meer synergie tussen jouw online kanalen.

Ga veel gerichter aan de slag met een goede strategie

Samen bouwen we aan jouw succes!

Neem contact op
Overleg in create

Hoe stellen we jouw online strategie op?

Strategische intake

Waarin onderscheid jij je als bedrijf en wat zijn je ambities? Met welke korte termijn doelen kunnen we gelijk aan de slag en hoe gaan we lange termijn doelstellingen realiseren? Voor een goede strategie moeten we je eerst goed kennen.

Customer journey sessie

Tijdens interactieve workshops kruipen we in het hoofd van de klant. Waar ligt de verbinding tussen jouw bedrijfsdoelen en de behoeften van de klant? We spelen tijdens elke fase van de klantreis in op die behoeften. Daar boek je jouw succes!

Realistische actiepunten

De behoefte van jouw bedrijf, je klanten en gebruikers brengen we samen, net als onze disciplines, zodat deze zo goed mogelijk samenwerken. We beschrijven zowel een high-level aanpak als focuspunten om direct uit te voeren.

Klanten waar we eerder gezamenlijk mee tot een succesvolle strategie kwamen

1BOX case mockup

137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

Bekijk deze case
1BOX case mockup

137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

Bekijk deze case

Sparren over jouw strategie?

Leg samen met onze strategen de basis voor succesvolle marketing, leadgeneratie of groeiende merkbekendheid. Vul het onderstaande formulier in of bel direct naar 073 648 70 70 voor het inplannen van een afspraak.

Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!