Strategisch partnership tussen Tribal Agency en Ibexa DXP-Software

Als eerste partner in Nederland zijn we enorm trots op deze aankondiging en het nieuwe partnership met Ibexa. Bij Tribal helpen we bedrijven groeien door full-service marketingoplossingen, waaronder ook technologie en web development centraal staat. Door samen te werken met Ibexa zijn we meer schaalbaar en kunnen we complexe en technische vraagstukken van onze klanten nog beter beantwoorden.

Ibexa DXP-software is een flexibel en innovatief DXP-platform en stelt bedrijven in staat toonaangevende online platformen te lanceren.


Sterk en volwassen product

De software bestaat uit drie modules, die elk de middelen bieden die nodig zijn om online-ervaringen te leveren en e-commerce-inkomsten te laten groeien: Ibexa Content, Experience en Commerce. Met een focus op het leveren van effectieve content, het aanbieden van gepersonaliseerde customer journeys en het faciliteren van multi-channel aankopen, zorgt de digital experience software van Ibexa voor een revolutie in B2B sales. Bij Ibexa en Tribal staat een perfecte gebruikservaring voorop.

Waarom je een DXP nodig hebt

Een headless CMS is voor middelgrote en ambitieuze organisaties soms een slimme keuze om flexibel en schaalbaar klanten te bedienen. Maar een losstaand CMS is in de praktijk nog steeds niet de heilige graal. Die ligt namelijk in de klant kennen, omnichannel verleiden en bedienen, allemaal vanuit één databron. Dat kan gemakkelijk en betaalbaar door over te stappen naar een DXP.

Wat is een DXP?

Een DXP helpt bedrijven om traditionele verkoopstrategieën om te zetten in naadloze koopervaringen. Met een Digital Experience Platform heb je als bedrijf alles wat je nodig hebt voor je digitale prestaties: het brengt de hele klantreis samen in één systeem. Dat scheelt niet alleen gedoe, het geeft vooral meer grip en verhoogt verkoopkansen.

“Ibexa heeft een zeer sterk en volwassen product met veel technische mogelijkheden op één van de betere frameworks: Symfony. Dit stelt ons nog meer in staat om complexe websites of shops te realiseren. Het gesloten partnership is perfect voor onze klanten die ongehinderd verder willen groeien.”

Simon Kriek, Business Development Director

Social media marketing specialist aan het werk in Facebook Business Manager

Over Ibexa

Ibexa’s Digital Experience Platform (DXP en personalisatie platform) stelt organisaties in staat concurrerend te blijven en nieuwe producten én diensten eenvoudig te lanceren via het platform. Naast DXP beschikt Ibexa ook over een hoogwaardige CDP (customer data platform). Het stelt organisaties in staat om snel verder te digitaliseren.

Met de hulp van gecertificeerde en getrainde partners – bureaus zoals Tribal Agency – wordt vooruitgang geboekt in de digitale transformatie en implementatie van de Ibexa Software.

Inmiddels wordt de betrouwbare DXP-software toevertrouwd door diverse enterprise klanten zoals Crédit Agricole, Hibu en Whirlpool. Ibexa, opgericht in 1999, heeft zijn hoofdkantoren in Oslo en Noorwegen, én kantoren in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Polen, VS, Japan en sinds 2022 ook in Nederland (Amsterdam).

Meer weten over Ibexa?

Wereldwijd vertrouwen +250.000 bedrijven op Ibexa. Met 3 producten, Content, Experience en E-commerce, ontzettend schaalbaar en flexibel opgezet. En dat met een sterk technisch fundament. Onze consultants vertellen je graag meer over de keuze voor Ibexa en de eindeloze mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact op via 073 648 70 70.