Instagram Advertising

Wil je jouw merk naar een hoger niveau tillen met Instagram advertising? Zoek dan niet verder! Wij bieden op maat gemaakte én resultaatgerichte oplossingen waarmee je jouw doelgroep bereikt en jouw bedrijfsdoelstellingen behaalt.


Waarom je wil starten met Instagram Advertising

✅ Maak op een persoonlijke manier contact met potentiële klanten

✅ Richt je advertenties op de juiste mensen, op basis van interesses, demografische gegevens en meer

Behaal resultaten die ertoe doen: klikken op je website, conversies, merkbekendheid en betrokkenheid. 

Adverteren op Instagram is een geweldige manier om jouw doelgroep te bereiken.

Wij halen maximaal rendement uit jouw Instagram-campagnes!

Neem contact op

Instagram Advertentie Strategie

Samen bepalen we de beste aanpak voor jouw Instagram advertentiecampagnes. Op basis van jouw doelstellingen, budget en doelgroep maken we een strategisch plan. Dit plan gebruiken we bij het inrichten van je campagnes. Instagram blijft groeien en daardoor kunnen we ook steeds beter targeten. Op basis van locatie, interesses, demografische gegevens, volgers, websitebezoekers, klantenlijsten en vergelijkbare doelgroepen stellen we de perfecte doelgroep voor jouw campagne samen.

Content Creatie

Voor jouw Instagram advertentiecampagnes produceren we aansprekende en inspirerende social content. We zorgen ervoor dat deze content is afgestemd op jullie overall strategie en doelgroep. Hierbij gebruiken we onze jarenlange kennis en uitgebreide ervaring. Het resultaat? We produceren ads die maximaal converteren en interactie stimuleren. Denk hierbij aan videoadvertenties, carrousels, collectie advertenties, dynamische advertenties of afbeelding advertenties. We baseren onze selectie van inzetbare advertentietypen op jouw doelstelling en beschikbare content. Zo zetten we alleen de meest geschikte advertentietypen in.

Doorlopende Campagne optimalisatie

Tijdens het bijsturen van jullie Instagram advertentiecampagnes, letten we op gestelde KPI’s en belangrijke metrics. Zo zorgen we ervoor dat we doelstellingen op een kostenefficiënte manier behalen. Uiteraard evalueren we ook of er nog andere advertentievormen ingezet kunnen worden om deze doelstellingen te halen. Afhankelijk van de doelstelling van jullie campagne bepalen we op welke KPI’s we ons focussen.

Klanten die succesvol adverteren via Instagram

300% meer omzet voor FALKE

Bekijk deze case
Damiliving case mockup Blue Monday actie

115% stijging in bezoekers voor Damiliving door social media campagnes

Bekijk deze case
Instagram advertising Falke

300% meer omzet voor MisterDesign door inzet van Full Funnel Advertising.

Bekijk deze case
Falke social advertising en SEA advertising

300% meer omzet voor FALKE

Bekijk deze case
Damiliving case mockup webshop

115% stijging in bezoekers voor Damiliving door social media campagnes

Bekijk deze case
Tribal werkzaamheden voor Mister Design

300% meer omzet voor MisterDesign door inzet van Full Funnel Advertising.

Bekijk deze case

Wil je weten hoe wij je helpen groeien via Instagram? Vertel ons je uitdaging. 

Onze specialisten sparren graag met jou over je volgende social media campagne! Vul het onderstaande formulier in of bel direct naar 073 648 70 70.

✅ Antwoord binnen 1 werkdag

Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!

Instagram is één van de populairste social media-platforms met ontzettend veel gebruikers. Daarmee biedt het platform ook een enorme kans voor jouw organisatie. Met onze hulp lukt het je deze enorme pool van potentiële klanten te benaderen met gerichte, effectieve advertenties.

Wij kennen de ins en outs van Instagram advertising en ontwikkelen graag samen met jou een campagne die aanslaat bij jouw doelgroep. Daarin focussen we ons natuurlijk op jouw doelstellingen en doen we er alles aan om deze om te zetten in de gewenste resultaten. Van websiteclicks en conversies tot merkbekendheid en betrokkenheid, wij helpen je om van jouw campagnes een succes te maken.