Nieuwe werkenbij-website met SDB Werving & Selectie koppeling voor GGMD

GGMD voor Doven en Slechthorenden is gespecialiseerd in Geestelijke Gezondheidszorg en Maatschappelijke Dienstverlening voor volwassenen, kinderen en jongeren die leven met doofheid of een gehoorbeperking. Zij behandelen, begeleiden en trainen mensen die zich begrensd voelen door hun gehoor en hun naasten. Potentiële sollicitanten gericht informatie geven op een aantrekkelijke manier is niet makkelijk. Daarom heeft Tribal voor hen een nieuwe werkenbij-website en koppeling gerealiseerd die hen hierbij helpt. 

Bij GGMD was er op haar eigen website geen vacature overzicht of werkenbij-pagina. Via onze partner SDB groep zijn wij met ze in contact gekomen om zowel een nieuwe werkenbij-website te creëren als de SDB Werving en Selectie koppeling te implementeren. 

Download deze case
SDB Koppeling

Onze oplossing

Voor de nieuwe werkenbij-website hebben we het design volledig CRO geoptimaliseerd om de beste conversies te kunnen behalen. Zo is er, gezien de verschillende doelgroepen, onder andere rekening gehouden met de toegankelijkheid van de website. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van Teletolk bij de formulieren en de mogelijkheid tot het benaderen van kandidaten via Whatsapp of telefoon. Om tijd de besparen met het onderhouden van de website, hebben we de SDB Werving en Selectie koppeling geïmplementeerd.

Op deze manier hebben medewerkers van GGMD vrijwel geen omkijken naar de website. Vacatures worden iedere 24 uur automatisch ingeladen en wanneer een deze in het systeem is aangegeven als gevuld, dan is de vacature ook automatisch niet meer zichtbaar op de website. Bovendien staan de contactformulieren gekoppeld aan de portal van SDB waardoor gegevens direct vanuit het systeem te benaderen zijn. Dit allemaal zorgt ervoor dat de medewerkers van GGMD veel minder tijd en energie kwijt zijn aan het plaatsen van vacatures en het onderhouden van de werkenbij-website.

UX/CRO

Aan de hand van de belangrijkste pagina’s hebben we gekeken hoeveel vacatures op de website komen te staan en hoe we deze overzichtelijk en toch prominent naar voren kunnen brengen. De bestaande huisstijl hebben wij op een frisse manier weten om te zetten naar een spraakmakend en modern design.  

Webdevelopment

Met de opgeleverde designs is development aan de slag gegaan met het implementeren, voornamelijk de front-end werkzaamheden. Nadat deze templates gereed waren, is er gewerkt aan de complete inrichting van de back-end in het nieuwe CMS, inclusief de koppeling van de SDB module.

Jouw vraagstuk tot een succescase maken? Wij helpen je graag

Omschrijf beknopt jouw marketinguitdaging:
Vul hieronder je gegevens in:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dacid van As - Tribal Agency
Werner Kalf
Boudewijn
Jacintha de Kruijff
Benny Boedhram
Pieterjan Bosboom
Nicole Vranken
Niels Verhoeven