Sprakeloos Webdesign voor iEar.nl

iEar’ is dé specialist op het gebied van beeld en geluid. iEar’ biedt een ware belevenis en de ultieme experience voor Oog (eye) en Oor (ear). Dat maken ze waar dankzij het gebruik van hoogwaardige apparatuur van de beste merken voor High-end audio, Streaming Audio, Domotica en Home Cinema.
Adviseurs van iEar’ demonstreren de mogelijkheden in één van de luisterruimtes of experience rooms in Tilburg en Amsterdam. Zo kiest elke audioliefhebber, op basis van behoefte en budget, de beste oplossing die bij hem of haar past. Kwaliteit staat bij iEar’ hoog in het vaandel en om die te borgen verzorgen de specialisten van iEar’ de complete installatie bij de klant thuis.

iEar mobiel design

Uitdaging

Juist de uitstraling van deze beleving, luxe, kwaliteit, totaaloplossing, kennis en expertise, wilde iEar’ doorvertalen in een nieuwe website. Websitebezoekers moeten het gevoel krijgen van ‘Dit wil ik ook bij mij thuis. Ik moet naar de winkel’.

Download deze case
Google Web Vital Score (bij livegang) 90
Unieke Pagina Templates 18
Webdesign iEar

De oplossing: Vernieuwd webdesign

Tribal Agency zette het design & CRO team in om samen met iEar’ de gewenste positionering uit te werken. Hierbij zetten we de sfeer en uitstraling van de website en de website flow neer met de belangrijkste conversieacties als uitgangspunt. Ook de diverse doelgroepen van iEar’ kwamen uitgebreid aan bod. Hierdoor wisten we als geheel team voor wie we het webdesign ontwikkelden.

Met wireframes werkten we de complete structuur van de website uit voor zowel desktop en mobiel. Deze zijn vervolgens omgezet naar designs.
De beleving op de website valt en staat natuurlijk met goed beeldmateriaal. In samenwerking met onze partner ROSH Studio’s hebben we, aan de hand van 3D modellen, sfeerbeelden ontwikkeld voor o.a. de ‘specialisatie pagina’s’ High-end audio, Streaming audio, Domotica en Home Cinema.

UI/UX Design

Een inspirerend webdesign voor de audioliefhebber

CRO

Een verbeterde websiteflow die leidt tot meer leads en online verkopen.

SEO

Verbeterde techniek zorgt voor een snellere laadtijd en betere indexatie.

Jouw vraagstuk tot een succescase maken? Wij helpen je graag

Omschrijf beknopt jouw marketing uitdaging:
Vul hieronder je gegevens in:
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dacid van As - Tribal Agency
Werner Kalf
Boudewijn
Jacintha de Kruijff
Benny Boedhram
Pieterjan Bosboom
Nicole Vranken
Niels Verhoeven