e-Commerce succes met e-mail marketing

Wil je de customer experience in je e-commerce verbeteren? 🤩 Tribal Agency en Maileon kunnen je helpen om de nieuwste marketingtechnologieën te leren gebruiken. 💡 Schrijf je nu in voor ons gratis on-demand webinar en leer hoe je je klantrelaties kunt versterken en je bedrijfsresultaten kunt verbeteren. 🚀


E-mail is onmisbaar in e-commerce. Hoe zou je anders je orderbevestigingen sturen? Toch kan de manier waarop e-mail marketing wordt gebruikt in e-commerce sterk verschillen van andere vormen. Sommige webshops sturen af en toe een nieuwsbrief, terwijl andere tientallen doorlopende campagnes hebben. Complexere campagnes, die worden getriggerd door online gedrag, lijken soms ingewikkeld en duur om op te zetten. En laten we eerlijk zijn, de software die hiervoor nodig is, is vaak ook niet goedkoop.

Bij Tribal Agency en Maileon denken we echter dat je ook met een kleinere investering al kunt beginnen met het verbeteren van de inzet van e-mail voor e-commerce om je conversie te verhogen. Door slimme oplossingen en creatief gebruik van techniek kun je al snel resultaat behalen.