youtube op telefoon

Adverteren op YouTube

Denk je erover adverteren op YouTube uit te besteden? Dat kan een slimme zet zijn. Specialisten weten en kunnen immers meer. Tribal staat als YouTube Ads Agency voor je klaar, met kennis, ervaring en een flinke portie creatieve toewijding.


Waarom adverteren op YouTube?

Enorm bereik en zichtbaarheid

YouTube, ‘s werelds op één na grootste zoekmachine met meer dan 2 miljard gebruikers, biedt jou als adverteerder een ongekend bereik en de mogelijkheid om een breed en divers publiek wereldwijd aan te spreken. Op naar meer merkbekendheid dus!

 

Gerichte advertenties

Met geavanceerde targetingopties kun je als adverteerder YouTube advertenties afstemmen op specifieke demografieën, interesses en gedragingen, wat zorgt voor hogere campagne-effectiviteit en ROI.

 

Veelzijdigheid en creatieve vrijheid

YouTube’s diverse advertentieformaten bieden unieke voordelen en creatieve vrijheid, waardoor jouw merk opvallende content kan creëren die resoneert bij je doelgroep. En, niet onbelangrijk: die aanzet tot actie.

 

Daarom kies je Tribal en onze werkwijze

Onze Social Media specialisten gaan graag aan de slag met jouw YouTube advertenties, om jou te helpen groeien in de digitale wereld vol concurrentie. Ze draaien niet zomaar aan wat knoppen. Dit is hoe ze werken:  

  1. Doelstellingen vaststellen

We beginnen met een diepgaand gesprek om jouw bedrijf en bedrijfssdoelstellingen te begrijpen. Of het nu gaat om het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads, of het stimuleren van verkopen, het vaststellen van duidelijke doelen is cruciaal voor het succes van de YouTube campagne. 

  1. Doelgroepsanalyse

Met geavanceerde targetingmogelijkheden van YouTube identificeren we jouw ideale doelgroep. We analyseren demografische gegevens, interesses, kijkgedrag en meer om ervoor te zorgen dat jouw advertenties gebruikers bereiken die het meest waarschijnlijk zullen converteren. 

  1. Creatieve ontwikkeling

Ons team van creatieve experts ontwikkelt boeiende en relevante videocontent die echt binnenkomt bij jouw doelgroep. We zorgen ervoor dat elke advertentie niet alleen de aandacht trekt, maar ook jouw merkboodschap effectief overbrengt en aanzet tot actie. 

  1. YouTube campagne opzetten en lanceren

We zetten jouw YouTube advertentiecampagne zorgvuldig op, inclusief het selecteren van de juiste advertentieformaten, het instellen van budgetten en biedingen en het toepassen van de geïdentificeerde targetingcriteria. Na een grondige review lanceren we de campagne. Let’s go! 

  1. Voortdurende optimalisatie

Na de lancering monitoren we de prestaties van de campagne nauwlettend. We analyseren de gegevens, voeren A/B-tests uit en maken voortdurende aanpassingen om de effectiviteit van de advertenties te verbeteren. Denk aan het verfijnen van targeting, het aanpassen van biedingen en het optimaliseren van de advertentiecreaties. We laten niet zomaar los na lancering. 

  1. Rapportage en inzichten

Je ontvangt regelmatige, gedetailleerde rapportages over de prestaties van jouw campagne. We bieden heldere inzichten en aanbevelingen om toekomstige campagnes verder te verbeteren en jouw ROI te maximaliseren. We streven altijd naar meer.  

Onze YouTube Ads diensten

Strategie

We ontwikkelen een op maat gemaakte YouTube Ads strategie die perfect aansluit bij jouw bedrijfsdoelen. Van het kiezen van de juiste advertentieformaten en targetingopties tot het plannen en naadloos uitvoeren van de campagne voor maximale impact.

 

Contentcreatie en optimalisatie

We creëren niet alleen aantrekkelijke videocontent die jouw merkboodschap effectief overbrengt, we blijven ook de content ook optimaliseren. Dat doen we op basis van prestaties en feedback. Zo blijft de content altijd relevant.

 

Analyse en rapportage

We monitoren en analyseren voortdurend de prestaties van je campagne, met behulp van geavanceerde tools om KPI’s te meten en strategieën aan te passen. Je ontvangt regelmatige, inzichtelijke rapportages over de resultaten van je investering.

 

Zo zien de succesvolle YouTube advertising resultaten van onze klanten eruit

Damiliving case mockup Blue Monday actie

115% stijging in bezoekers voor Damiliving door social media campagnes

Bekijk deze case
Tribal werkzaamheden voor Mister Design

300% meer omzet voor MisterDesign door inzet van Full Funnel Advertising.

Bekijk deze case
Damiliving case mockup webshop

115% stijging in bezoekers voor Damiliving door social media campagnes

Bekijk deze case
Tribal werkzaamheden voor Mister Design

300% meer omzet voor MisterDesign door inzet van Full Funnel Advertising.

Bekijk deze case

Nog 1 stap: stel ons je vraag en groei met YouTube Ads!

Onze specialisten sparren graag met jou over je volgende Youtbube campagne! Benieuwd naar wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Bel direct naar 073 648 70 70 of omschrijf je uitdaging in dit formulier, en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dacid van As - Tribal Agency
Werner Kalf
Boudewijn
Jacintha de Kruijff
Benny Boedhram
Pieterjan Bosboom
Nicole Vranken
Niels Verhoeven