smartphone TikTok

TikTok adverteren uitbesteden

Wil je gaan adverteren op TikTok? Of je bestaande TikTok campagnes naar een hoger niveau tillen voor nog meer resultaat? Als TikTok Agency weten we wat ons te doen staat. Samen met jou en op basis van jouw doelen, uiteraard.


Waarom adverteren op TikTok uitbesteden?

Kennis en kunde

De social media specialisten van Tribal hebben heel wat in huis om jouw advertentiecampagnes tot een succes te maken. Ze begrijpen de principes van TikTok, duiken in jouw doelstellingen en stemmen hun strategie af op jouw doelgroep.

Bespaar tijd en middelen

Het opzetten en beheren van advertentiecampagnes op TikTok kan tijdrovend zijn, vooral als je niet bekend bent met het platform. Wil jij je tijd liever besteden aan andere zaken? Begrijpelijk. Dan nemen wij TikTok adverteren wel voor onze rekening.

Creativiteit

Met het enorme aantal gebruikers heb je op TikTok echt kans om gezien te worden. Maar: dan moet je natuurlijk wel opvallen tussen alle andere advertentiecampagnes. We laten graag onze creativiteit en deskundigheid los op jouw ads, zodat je niet verdwijnt in de massa.

tiktok

Daarom kies je Tribal en onze werkwijze

Succesvol adverteren op TikTok doe je niet zonder gedegen aanpak. Zo gaan onze social media specialisten voor jou te werk:

1. Strategie

Wil je precies de juiste doelgroep bereiken TikTok? Dan bepalen we eerst samen de beste aanpak voor jouw advertentiecampagnes. We nemen je doelstellingen, budget en doelgroep mee in een strategisch plan. De basis voor je campagnes is nu gelegd.

2. Metingen

Voordat we beginnen met een campagne checken we altijd eerst of de pixel goed ingesteld staat, zodat we alle resultaten goed kunnen meten en doelgroepen kunnen maken op basis van de website. Afgezaagd, maar meten is echt weten.

3. Campagne opzet

We laten je een opzet zien voor de campagne, waarin alles is afgestemd op jouw doelstellingen en doelgroep. Maximaal converteren en interactie stimuleren: daar zijn de ads altijd op gericht. In contentvorm is van alles mogelijk. Denk hierbij aan o.a. In-Feed ads, TopView Ads en Collection Ads.

4. Campagne optimalisatie

We monitoren je campagne optimaal. We letten op gestelde KPI’s en belangrijke metrics. Zo zorgen we ervoor dat we doelstellingen op een kostenefficiënte manier behalen.

5. Rapportage

Is de campagne uitgedraaid? We rapporteren transparant, zodat je de eerlijke resultaten kunt zien. We bekijken welke KPI’s behaald zijn en nemen leerpunten mee voor eventuele vervolgcampagnes.

Nog 1 stap: stel ons je vraag en groei met TikTok Ads!

Onze specialisten sparren graag met jou over je volgende TikTok campagne! Benieuwd naar wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Bel direct naar 073 648 70 70 of omschrijf je uitdaging in dit formulier, en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dacid van As - Tribal Agency
Werner Kalf
Boudewijn
Jacintha de Kruijff
Benny Boedhram
Pieterjan Bosboom
Nicole Vranken
Niels Verhoeven