Nieuws
11 mei 2023

Tribal Agency als een van de beste full-servicebureaus in de Emerce100

Tribal Agency is terug in de Emerce100, dé lijst van beste marketingbureaus in de online branche. Terug van weggeweest kun je wel zeggen. Bij Tribal staat alles centraal om klanttevredenheid en groei. De opname in de lijst van ‘Beste middelgrote fullservice agencies’ laat maar weer eens zien hoe tevreden onze klanten zijn met de inzet vanuit onze talentvolle specialisten.

Suzanne van der Lee SEO Consultant

In 2020 viel Tribal Agency nog onder de groep van RIFF Nederland en stond toen onder die naam in de Emerce 100. Nu, slechts een jaar na afsplitsing van RIFF Nederland zelf in de Emerce100 staan, is een prestatie om trots op te zijn.

“Na de nominatie in 2022 voor de Dutch Search Awards is dit bovendien een nieuwe blijk van waardering en
wederom een mooie stap voorwaarts voor ons als bureau!” 

Emerce100

De Emerce100 is hét imago-onderzoek waarin beslissers uit online marketing, ICT en e-business de prestaties van hun leveranciers beoordelen. ‘Het onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk’, aldus Emerce100. Het imago-onderzoek wordt gedaan in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction.

Tribal Agency

Bij Tribal Agency helpen enthousiaste, deskundige marketingspecialisten merken als Microsoft, FNV, Falke, Smulders Textiel en HSO International verder groeien. Of het nu gaat om strategie & branding, contentmarketing, webdevelopment, leadgeneratie of social media-campagnes: Wij doen het allemaal. Nieuwsgierigheid en durf staan bij ons voorop. Tribal Agency werkt vanuit ‘s-Hertogenbosch en Amsterdam voor meer dan 250 klanten.