Adverteren op Marketplaces uitbesteden? Tribal Agency!

Google Shopping uitbesteden

Je producten succesvol promoten en potentiële klanten bereiken op het moment dat ze klaar zijn voor een aankoop? Besteed je Google Shopping Ads uit aan Tribal! Gaan wij dat regelen, heb jij er zelf geen omkijken meer naar.


Waarom Google Shopping uitbesteden?

Expertise en ervaring

Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends, algoritme-updates en optimalisatiestrategieën. Zo weten ze de mooiste resultaten te boeken met jouw advertenties.

Tijdsbesparing

Goede campagnes beheren is best tijdrovend, zeker als je geen expert bent in Google Shopping Ads. Dat zijn wij wel, dus we ontzorgen je graag. Zo hou jij tijd over.

Geoptimaliseerde resultaten

Met geavanceerde tools en technieken analyseren we data, voeren we A/B-tests uit en finetunen we zo jouw campagnes. Op naar hogere conversieratio’s en een effectievere besteding van je advertentiebudget.

man achter computer

Onze ervaren Google Shopping specialisten doen nooit zomaar iets. Zo ziet het eruit als ze voor jou aan de slag gaan met Google Shopping Ads:

  1. Doelstellingen bepalen: Samen stellen we de specifieke doelen van de campagne af, zoals het verhogen van de verkoop, het verbeteren van de zichtbaarheid van producten of het verhogen van de ROI. We sluiten zo goed mogelijk aan bij jouw bedrijfsdoelstellingen.
  2. Productfeed optimaliseren: We zorgen ervoor dat de productfeed volledig, nauwkeurig en geoptimaliseerd is voor Google Shopping. Van correct categoriseren van producten tot het gebruik van hoogwaardige afbeeldingen en het optimaliseren van producttitels en -beschrijvingen met relevante zoekwoorden.
  3. Doelgroepanalyse en segmentatie: We analyseren de doelmarkt en segmenteren de doelgroep op basis van demografische gegevens, interesses, zoekgedrag en eerdere interacties met de website. Zo kunnen we campagnes heel gericht targeten.
  4. Campagnestructuur opzetten: We bouwen een logische en effectieve campagnestructuur die het mogelijk maakt om producten te groeperen op basis van categorie, merk, prijs of andere relevante criteria.
  5. Biedstrategieën en budgettering: We bepalen de meest effectieve biedstrategieën en wijzen budgetten toe om de campagnedoelstellingen te bereiken, rekening houdend met seizoensgebondenheid en markttrends.
  6. Advertenties en extensies optimaliseren: We optimaliseren advertenties doorlopend en gebruiken advertentie-extensies om de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van de advertenties te vergroten.
  7. Performance monitoring en analyse: Regelmatig monitoren van campagneprestaties door middel van Google Analytics en Google Ads rapportages: dat is bij ons een gewoonte. En natuurlijk analyseren we ook KPI’s zoals klikfrequentie (CTR), conversieratio, kosten per acquisitie (CPA) en ROI.
  8. A/B-testen en optimalisatie: We voeren A/B-tests uit om verschillende aspecten van de campagne te optimaliseren, zoals biedingen, advertentieteksten en targetingopties.
  9. Rapportage en communicatie: Je kunt rekenen op heldere communicatie en gedetailleerde rapportages over de campagneprestaties. Inclusief aanbevelingen voor verdere optimalisatie.
  10. Continue verbetering: Op basis van de verzamelde data en prestatieanalyses voeren we continue aanpassingen en verbeteringen door om de campagneprestaties te maximaliseren.

Onze Google Shopping Ads services

Productfeed management en optimalisatie

De specialist zorgt ervoor dat de productfeed volledig en nauwkeurig is, met goed gecategoriseerde producten, geoptimaliseerde producttitels, beschrijvingen en hoogwaardige afbeeldingen. Dit verhoogt de kans dat producten verschijnen in relevante zoekopdrachten.

 

Campagnestrategie en -beheer

We ontwikkelen een op maat gemaakte Google Shopping-campagnestrategie die aansluit bij je bedrijfsdoelen. Het opzetten van de campagnestructuur, segmentatie en targeting: het komt allemaal aan bod. De specialist beheert actief de campagnes: van geavanceerde biedstrategieën tot budgetbeheer en het optimaliseren van advertentiegroepen.

 

Prestatieanalyse en optimalisatie

De specialist evalueert belangrijke prestatie-indicatoren (KPI’s) zoals klikfrequentie (CTR), conversieratio, kosten per klik (CPC) en return on ad spend (ROAS). Zo zijn de voortdurende optimalisaties altijd zinnig.

 

Zo zien de succesvolle Google Shopping Ads resultaten van onze klanten eruit

Google Advertising voor Smulderstextiel

Bekijk deze case
Falke social advertising en SEA advertising

300% meer omzet voor FALKE

Bekijk deze case

Google Advertising voor Smulderstextiel

Bekijk deze case
Falke social advertising en SEA advertising

300% meer omzet voor FALKE

Bekijk deze case

Stel ons je vraag en groei met Google Shopping Ads

Wil jij ook meer succes behalen met jouw Google Shopping campagnes? Vul dan nu het contactformulier in en ontvang vrijblijvend advies van onze Google Ads experts!

Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!