Ontdek de kracht van UX en CRO voor leadgeneratie

Wil je jouw website optimaliseren? Op 9 mei organiseren wij een interactieve sessie over de waarde van User Experience (UX) en Conversion Rate Optimalization (CRO) voor leadgeneratie. Je bent van harte welkom!

  • Ontvang praktische tips en trucs die je kunt toepassen op je website.
  • Ontmoet ons team van specialisten: na afloop van de sessie staan onze specialisten klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jou te helpen bij het optimaliseren van jouw website.

Waar & Wanneer

’s-Hertogenbosch

🗓️ 9 mei 2023,

🚀 Start 10:00 uur

🕐 Duur 45 min.

🅿️ parkeren is gratis

Reitscheweg 1, 5232 BX ‘s-Hertogenbosch

Route

Wat bespreken we?

Tijdens deze sessie bespreken we een aantal veelvoorkomende thema’s die belangrijk zijn voor het genereren van leads. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we zien hoe UX en CRO hierbij kunnen helpen. De sessie duurt 45 minuten en is gericht op het vergroten van jouw kennis over UX en CRO, zodat je hier meteen mee aan de slag kunt in jouw bedrijf.

Wat leer je?

Na afloop van de sessie heb je niet alleen waardevolle kennis opgedaan, maar ook praktische tips en trucs die je direct kunt toepassen. Bovendien heb je een idee gekregen van wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wij helpen je graag bij het optimaliseren van jouw website.

Spreek met de sprekers

Maar dat is niet alles! Na de sessie kun je kennismaken met ons team van specialisten. Onder het genot van snacks en drankjes staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

De sprekers die de kennis met je gaan delen

Welke gebruikers beleving willen we tot stand brengen met de website. En wat voor uitstraling past daarbij? Dit zijn vragen waar Jeroen zich graag mee bezighoudt. Altijd met het oog op gebruiksvriendelijkheid en de beste beleving voor de gebruiker. Dat maakt het verschil tussen een goede digitale ervaring en een geweldige. Klanten waarvoor hij dit doet zijn Xenonlamp, Microsoft en Dami Living. 

Niels Verhoeven CRO Specialist & UX Designer

In een notendop: Niels optimaliseert websites op basis van CRO. Dit doet hij voor klanten zoals PrintAbout, iEar en Zetacom. Met als einddoel jouw doelen te behalen en de gebruikersbehoeftes in te vullen.