Webinar organiseren

Organiseer webinars en bereik jouw klanten op een interactieve en efficiënte manier. Afhankelijk van jouw doelstellingen, helpen wij je graag bij de keuze van het juiste format. Zo breng jij gericht jouw boodschap over op de gewenste doelgroep!


Waarom je webinars zou moeten inzetten

Gelijktijdig en gericht jouw expertise delen

Het organiseren van een webinar is de ideale manier om een specifieke doelgroep te bereiken. Je spreekt geïnteresseerden aan, allemaal op hetzelfde moment.

Eenvoudig overal vandaan bij te wonen

Een werkende internetverbinding is het enige wat deelnemers nodig hebben om jouw webinar te volgen. Onafhankelijk van waar ze zich bevinden op de wereld.

Betrokkenheid bij jouw organisatie creëren

Door de chatfunctie of met een poll moedig je interactie aan en trek je deelnemers bij jouw verhaal. Zo zet je ze aan het denken én bouw je een connectie op.

De waarde van webinars om kennis over te brengen is enorm

Ontdek wat het voor jou kan betekenen!

Neem contact op

Dit kunnen we voor jou doen

Opname op locatie naar keuze

Met onze eigen video-, editor- en audio-experts leveren we een professionele productie op. We lopen gezamenlijk door het proces en maken zo jouw webinar tot een succes.

Live Editing

Verschillende camera’s leggen vanuit meerdere hoeken de webinar vast. Deze opnames worden bewerkt met afbeeldingen, overgangen of andere gewenste effecten.

Streamen

We streamen jouw webinar naar elk gewenst platform. Deelnemers kunnen vervolgens op elk moment luisteren en meedoen, zonder te wachten tot de content is gedownload.

Webinar Marketing

Verbeter je naamsbekendheid, promoot je product of dienst en deel jouw kennis. Via een webinar kom je effectief in contact met prospects en geneer je waardevolle leads.

Informeren en inspireren?

Praat met je doelgroep en breng jouw boodschap nog beter over. Onze specialisten nemen je mee in de loop naar een succesvol webinar. Vul het onderstaande formulier in of bel direct naar 073 648 70 70 voor het inplannen jouw webinar.

Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!