Web Analytics

Wie, waar, wanneer en waarom bereik je met jouw website? En waarom soms niet? Met web analytics geven we antwoord op deze hoofdvragen. Hiermee krijg je inzicht in de bezoekers, het gebruik en de prestaties van jouw website en online kanalen.


De voordelen die web analytics biedt

Inzicht verkrijgen in prestaties

Bereik je de juiste doelgroep? Wordt jouw website gebruikt waarvoor die is bedoeld? En welke pagina’s worden vaak bekeken? Via analytics krijg je inzicht in bezoekersgedrag op jouw website. 

Marketingkanalen analyseren

Web analytics geeft je inzicht in jouw marketingkanalen. Kom erachter of de kanalen nog rendabel zijn en zie of bezoekers die klikken ook daadwerkelijk binnen de doelgroep vallen die je wilt bereiken. 

Je website en conversie verbeteren

Genereer data en breng prestaties en interacties in kaart. Gebruik de uitkomsten om een betere gebruikservaring te creëren en conversie te verhogen voor optimale groei van jouw bedrijf.

Web analytics biedt waardevolle informatie over al jouw campagnes

Gezamenlijk zetten we jouw resultaten op rij!

Neem contact op
Data & Analytics specialist aan het werk in Google Analytics 4

Dit kunnen we voor jou doen

Strategie

Data helpt je bij het definiëren van bezoekersgedrag en geeft inzicht in optimalisaties. Waar ga jij web analytics voor gebruiken? Stel eerst een strategie op. 

Meetplan

Door de enorme hoeveelheid data is een doelgericht meetplan een must. Maak vooraf duidelijk wat je precies wilt weten en hoe je dit meet. Zo meet je nooit té veel.

Google Analytics

Krijg inzicht in de prestaties van al je online uitingen met Google Analytics. Deze tool biedt de mogelijkheid om gegevens vanuit één plaats overzichtelijk te analyseren.

Configureren en inrichten

Het juist instellen van de tool is essentieel. Richt het overzichtelijk in, zodat je de doelen uit jouw strategie en meetplan goed bij kunt houden.

Serverside Tracking

Blijf de baas over je data door het op te slaan op je eigen server. Hierdoor verbetert de websitesnelheid en heb je controle over de kwaliteit en privacy.

Dashboarding

Met een helder dashboard beoordeel je eenvoudig jouw prestaties. Gebruik het overzicht om een optimalisatieplan op te stellen waarmee je jouw online succes verbetert.

Analyseren en rapporteren

Aan de hand van rapportages analyseer je alle resultaten. Zo weet je waar je moet bijsturen en vergroot je de kans op het behalen van jouw doelstellingen.

 

Klanten die we eerder blij maakten met inzicht in hun prestaties

1BOX case mockup

137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

Bekijk deze case
Securex website mockups

Nieuwe website met 95% Google Web Vitals score voor Securex

Bekijk deze case
1BOX case mockup

137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

Bekijk deze case
Securex website mockups

Nieuwe website met 95% Google Web Vitals score voor Securex

Bekijk deze case

Gaan voor resultaat?

Maak jouw inspanningen meetbaar met web analytics. Dit levert waardevolle inzichten op in jouw prestaties en bezoekersgedrag. Onze data specialisten staan voor je klaar! Deel je vraag via het formulier of bel ons op 073 648 70 70.

Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!