Pinterest app op telefoon - Tribal Agency

Pinterest Ads uitbesteden

Wil jij meer halen uit je Pinterest advertenties? En wil je daarom je Pinterest Ads uitbesteden? Dat snappen wij helemaal! Want: als Pinterest Ads Agency weten wij wat het jou oplevert.

 


Waarom Pinterest Ads uitbesteden

Experts in Pinterest

Onze specialisten nemen kennis en ervaring mee die jouw Pinterest campagne effectief en efficiënt maakt. Met Tribal aan je zij kun je rekenen op Pinterest strategieën die ultiem afgestemd zijn, met snelle resultaten als gevolg. Bespaar jezelf de tijd en moeite van alles zelf moeten uitzoeken; wij hebben de knowhow om jouw Pinterest campagne vanaf dag één te optimaliseren.

Creatieve content die werkt

Jouw merk verdient het om gezien te worden. Ons team brengt frisse, creatieve inzichten en innovatieve oplossingen die jouw advertenties laten opvallen. We creëren unieke en visueel aantrekkelijke Pinterest campagnes die niet alleen de aandacht trekken, maar ook echt resoneren bij jouw doelgroep.

Maximaliseer jouw Pinterest Ad budget

Wij zorgen ervoor dat elke cent van jouw advertentiebudget telt, met gerichte Pinterest campagnes die we voortdurend optimaliseren voor de beste prestaties. Met onze strategische blik streven we ernaar jouw kosten te verlagen, terwijl we je resultaten maximaliseren. Op naar meetbaar succes met jouw Pinterest Ads!

Hoe het Pinterest advertising proces bij Tribal in zijn werk gaat.

Daarom kies je Tribal en onze werkwijze

De social media specialisten van Tribal Agency draaien niet zomaar aan wat knoppen voor jouw Pinterest advertenties. Kijk maar:

 1. Pinterest strategie bepalen
  Is jouw doelgroep actief op Pinterest? Dan bepalen we samen de beste aanpak voor jouw Pinterest campagnes. Aan de hand van doelstellingen, budget en de doelgroep maken we een strategisch plan. Dit plan gebruiken we als fundament voor het inrichten van al je campagnes.
 2. Pinterest tag instellen
  Voordat we beginnen met een campagne, controleren we altijd eerst of de Pinterest tag manager en conversie API goed ingesteld staan, zodat we alle resultaten precies kunnen meten en doelgroepen kunnen vormen op basis van de website.
 3. Pinterest campagne opzetten
  Je ontvangt van ons een opzet, zodat je weet hoe de Pinterest campagne eruit komt te zien. We zorgen ervoor dat de content is afgestemd op jullie overkoepelende strategie en doelgroep. We gaan sowieso voor Ads die maximaal converteren en interactie stimuleren.
 4. Pinterest campagne monitoren
  Zodra de campagne live staat, zitten we bovenop de prestaties. We letten op gestelde KPI’s en belangrijke Pinterest data. Zo werken we op een kostenefficiënte manier aan je doelen.
 5. Rapportage van resultaten
  Als de campagne afgelopen is, ontvang je altijd een uitgebreide rapportage met alle resultaten. We bekijken welke KPI’s behaald zijn en nemen de leerpunten mee voor eventuele vervolgcampagnes. Transparant en eerlijk: dat zit in ons DNA.

Onze Pinterest marketing services

Strategie en planning

 • Ontwikkeling van een op maat gemaakte Pinterest strategie die past bij jouw unieke bedrijfsdoelen en doelgroep.
 • Onderzoek naar en selectie van relevante keywords en interesses om jouw advertenties effectief te targeten.
 • Planning van campagnes, inclusief budgettering, timing en contentstrategie om maximale zichtbaarheid en engagement te garanderen.

Creatie en ontwerp

 • Ontwerp van visueel aantrekkelijke en merkgerichte advertentiecreaties, inclusief afbeeldingen en video’s die zijn geoptimaliseerd voor Pinterest.
 • Copywriting voor pakkende en overtuigende advertentieteksten die aanzetten tot actie.
 • A/B-testen van verschillende creatieve elementen om de effectiefste versies voor jouw doelgroep te identificeren.

Management en optimalisatie

Dagelijks beheer van advertentiecampagnes om prestaties te monitoren, met je doelstelling in het vizier. Voortdurende optimalisatie van campagnes op basis van prestatiegegevens, inclusief aanpassingen aan targeting, biedstrategieën en creatieve elementen. Gedetailleerde rapportage en analyse om inzicht te geven in de ROI van jouw Pinterest advertenties en aanbevelingen voor toekomstige campagnes.

Zo zien de succesvolle Facebook advertising resultaten van onze klanten eruit

Damiliving case mockup Blue Monday actie

115% stijging in bezoekers voor Damiliving door social media campagnes

Bekijk deze case
Tribal werkzaamheden voor Mister Design

300% meer omzet voor MisterDesign door inzet van Full Funnel Advertising.

Bekijk deze case
Damiliving case mockup webshop

115% stijging in bezoekers voor Damiliving door social media campagnes

Bekijk deze case
Tribal werkzaamheden voor Mister Design

300% meer omzet voor MisterDesign door inzet van Full Funnel Advertising.

Bekijk deze case

Nog 1 stap: stel ons je vraag en groei met Pinterest Ads!

Onze specialisten sparren graag met jou over je volgende Pinterest campagne! Benieuwd naar wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen? Bel direct naar 073 648 70 70 of omschrijf je uitdaging in dit formulier, en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dacid van As - Tribal Agency
Werner Kalf
Boudewijn
Jacintha de Kruijff
Benny Boedhram
Pieterjan Bosboom
Nicole Vranken
Niels Verhoeven