Microsoft advertising - Tribal Agency

Microsoft Ads uitbesteden

Een miljoenenbereik, lage klikprijzen en minder concurrentie: Microsoft Ads kunnen een slim onderdeel zijn van je marketingmix. Campagnes lanceren die presteren? Dat doen we graag! Voor jou, samen met jou.


Waarom Microsoft Ads uitbesteden?

Gerichte Microsoft advertenties

Onze SEA-specialisten weten hoe ze Microsoft advertenties kunnen richten op specifieke doelgroepen. Bijvoorbeeld op basis van demografische gegevens, locatie, interesses en gedrag. Je Microsoft Ads komen terecht bij mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten: op naar een hogere conversieratio dus!

 

Meetbare resultaten

Met Microsoft Ads is het mogelijk de prestaties van je campagnes in real-time te volgen en te analyseren. Zo ontdekken onze specialisten welke advertenties effectief zijn en welke optimalisatie ze nodig hebben. Daarnaast houden ze natuurlijk de uitgaven en de gegenereerde omzet per campagne in de gaten.

 

Kostenbesparend

Microsoft Ads is een kosteneffectief advertentieplatform dat je de controle geeft over je budget. Je betaalt alleen voor de clicks of impressies die je advertenties ontvangen, waardoor je maximale waarde uit je advertentiebudget haalt en onnodige uitgaven vermijdt. Onze specialisten doen niet anders.

 

Hoe het Microsoft Ads proces bij Tribal in zijn werk gaat.

Daarom kies je Tribal en onze werkwijze

Onze professionele SEA-specialisten geven jouw bedrijf graag een boost met Microsoft Ads. Hoe?
Nou, zo:

1

Kennismakingsgesprek met jouw eigen specialist

Laten we beginnen met een gesprek! Jouw toegewijde SEA-specialist wil alles weten over jouw doelen met Microsoft Ads. Of je nu jouw merkbekendheid wilt vergroten, meer leads wilt genereren of jouw verkoopcijfers een boost wilt geven, we luisteren aandachtig. Samen stellen we een budget vast dat past bij jouw ambities en definiëren we wie jouw ideale klanten zijn, inclusief hun demografische kenmerken, interesses en gedrag.

2

Analyse van je account(s)

We duiken diep in jouw huidige strategieën door een grondige analyse van jouw accounts. Door de concurrentie en relevante zoekwoorden te onderzoeken, schetsen we een plan dat jouw producten of diensten in de spotlight zet. We structureren jouw Microsoft Ads-account zodanig dat het naadloos aansluit bij jouw bedrijfsdoelen.

3

Account set-up

Geen Microsoft Ads-account? Geen probleem! Wij richten een nieuw account voor je in en zorgen ervoor dat tracking correct is ingesteld. Dit betekent dat we vanaf het begin nauwkeurig jouw conversies en klantinteracties kunnen volgen. Vervolgens lanceren we campagnes die zijn ontworpen om te presteren, met zorgvuldig geschreven advertenties en strategisch ingestelde biedingen.

4

Campagne optimalisatie

Na de lancering houden we de vinger aan de pols. Door A/B-testen ontdekken we welke advertenties het beste resoneren bij jouw doelgroep. We finetunen jouw biedstrategieën om ervoor te zorgen dat elke cent van jouw investering telt.

5

Transparante rapportage & communicatie

Je blijft volledig op de hoogte met regelmatige, gedetailleerde rapporten over hoe jouw campagnes presteren. We bespreken samen de voortgang en plannen eventuele aanpassingen of nieuwe strategieën om jouw resultaten continu te verbeteren.

6

Voortdurende optimalisatie

De digitale wereld staat nooit stil en dat geldt ook voor jouw campagnes. We blijven jouw zoekwoorden en advertenties optimaliseren en heralloceren budgetten naar de succesvolste campagnes. Dit zorgt ervoor dat jouw Microsoft Ads strategie altijd een stap voor blijft op je concurrenten.

7

Uitbreiding en groei

Klaar om jouw bereik te vergroten? We identificeren nieuwe kansen voor groei, zoals het verkennen van nieuwe zoekwoordgroepen of doelgroepen en het benutten van het Microsoft Audience Network. Samen passen we de strategie aan op basis van seizoensgebonden trends, marktveranderingen of nieuwe doelen binnen jouw bedrijf.

Onze Microsoft Ads services

Jouw Microsoft Ads strategie

Bij Tribal Agency begrijpen we dat elke onderneming uniek is. Daarom staan we klaar om samen met jou een op maat gemaakte Microsoft Ads strategie te ontwikkelen die naadloos aansluit bij wat jij wilt bereiken. Of het nu gaat om het vergroten van je naamsbekendheid, het genereren van meer leads of het stimuleren van je verkoop: onze experts duiken in zoekwoordonderzoek, voeren een grondige concurrentieanalyse uit en zetten doelgerichte campagnes op die écht resultaat opleveren.

Professionele advertentiecreatie

Laat de creatie van je advertenties over aan de professionals van Tribal Agency. Ons team van ervaren marketingspecialisten ontwerpt advertenties die niet alleen de aandacht trekken, maar ook vasthouden. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap overkomt, informatief en tegelijkertijd boeiend is, perfect afgestemd op jouw doelgroep.

 

Campagne-optimalisatie

Jouw campagnes zijn in goede handen bij Tribal Agency. We houden niet alleen een oogje in het zeil, maar zorgen ook voor continue optimalisatie. Door real-time monitoring, grondige analyse en het toepassen van datagestuurde aanpassingen tillen we de prestaties van jouw campagnes een paar treden hoger. En met onze gedetailleerde rapportages ben jij altijd op de hoogte van hoe jouw investering zich vertaalt in tastbare resultaten en een sterke ROI.

 

Nog 1 stap: stel ons je vraag en groei met Microsoft Ads

Bij Tribal draait alles om jou en het succes van jouw bedrijf met Microsoft Ads. Wij hebben zin in samenwerken, om jouw doelen te bereiken en jouw bedrijf te laten groeien. Bel direct naar 073 648 70 70 of omschrijf je uitdaging in dit formulier, en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dacid van As - Tribal Agency
Werner Kalf
Boudewijn
Jacintha de Kruijff
Benny Boedhram
Pieterjan Bosboom
Nicole Vranken
Niels Verhoeven