SEO resultaten

Linkbuilding uitbesteden

Links vergaren van externe websites naar die van jou: dat is waar het bij linkbuilding om draait. Linkbuilding is dan ook een onmisbaar onderdeel van SEO. Maar: voor succesvolle linkbuilding moet je wel weten wat je doet. Daarvoor kun je linkbuilding uitbesteden aan een specialist.


Waarom is linkbuilding belangrijk?

Zoekmachines zien linkjes naar jouw site als een teken dat jij relevant bent en kwaliteit biedt. Met linkbuilding kun je dus de autoriteit van je website verhogen en stijgen in zoekwoordposities. Hogere ranking betekent: meer traffic naar jouw site. En zo vergroot je de kans op conversie.

Om dit te bereiken, is het een ab-so-lute must dat je selectief bent in de connecties die je aangaat. Google let er namelijk op dat je niet zomaar linkjes scoort, maar alleen toepasselijke en kwalitatief goede.

Waarom zou je linkbuilding uitbesteden?

Goede linkbuilding vraagt om kennis en denkwerk, gegoten in een strategie. Je kunt wel massaal linkjes inkopen op partnerpagina’s of startpagina’s, maar dit heeft geen effect. Sterker nog: Google zal je dit niet in dank afnemen. Om te slagen met linkbuilding moet je vooraf nadenken over jouw strategie, en het budget dat je beschikbaar hebt. Een linkbuilding specialist kan je hierbij adviseren en jouw linkbuilding succesvol optuigen.

Hulp nodig bij een goede linkbuilding strategie?

Bij Tribal hebben we verstand van SEO, en dus ook van linkbuilding. Voor jouw linkbuilding strategie duiken we in de basis van je site: hoe is de techniek? Wat is de kwaliteit van je content en wie is je doelgroep? Onze linkbuilding specialist kiest vervolgens de juiste tactiek om te starten met linkbuilden. We helpen je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zo zien de succesvolle resultaten van onze klanten eruit

SEO resultaten visualisatie na 2 maanden

+25% organische omzet in 2 maanden

Er is 25% organische groei gerealiseerd in het aantal aankopen en de totale omzetwaarde. Dit komt doordat de focus van de website veranderd is, gecombineerd met linkbuilding op de belangrijkste zoekwoorden. Ook is het interne linkprofiel verbeterd.
Visualisatie barkrukoutlet

Beperkte daling in de organische omzet ondanks een verminderde marktvraag

Ondanks een daling van 47,15% in het zoekvolume is er slechts een daling van 23,81% in de organische omzet. Barkrukoutlet heeft door verbeterde zoekwoordposities een groter deel van het totale zoekverkeer gekregen, waardoor het verlies in omzet beperkt is gebleven.

Nog 1 stap: stel ons je vraag en groei met linkbuilding

In een wereld van immense online concurrentie, begrijpen we hoe lastig het kan zijn om te scoren in Google. We helpen je graag! Benieuwd naar wat onze SEO-specialisten voor jou kunnen betekenen? Bel direct naar 073 648 70 70 of omschrijf je uitdaging in dit formulier, en wij nemen binnen één werkdag contact met je op. 

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dacid van As - Tribal Agency
Werner Kalf
Boudewijn
Jacintha de Kruijff
Benny Boedhram
Pieterjan Bosboom
Nicole Vranken
Niels Verhoeven