Dashboards & Rapportages

Waar stap één het verzamelen van data is en stap twee het omzetten van data naar informatie, is stap drie het delen van informatie en inzichten. Op de juiste manier, op het juiste moment en met de juiste personen. Via dashboards leveren wij jou de inzichten die jij nodig hebt om jouw online succes te vergroten.


De voordelen van duidelijke dashboards en rapportages

Zie alle data in één oogopslag

De onhandig grote Excel-bestanden maken plaats voor duidelijke overzichten die volledig afgestemd zijn op jouw KPI’s. Hierdoor heb je alle recente ontwikkelingen op een rijtje en evalueer je altijd eenvoudig de laatste status van jouw targets.   

Verbeter snelheid en productiviteit

De hoeveelheid data die wordt verzameld groeit continu en in een snel tempo. Dit moet allemaal geanalyseerd worden. Dashboarding heeft ervoor gezorgd dat dit op een snelle en productieve manier gebeurt

 

Vergelijk eenvoudig resultaten

Op basis van evaluaties worden optimalisaties doorgevoerd. Om de effectiviteit hiervan in kaart te brengen is het handig om resultaten te vergelijken. De overzichtelijke dashboards laten je de positieve– en verbeterpunten zien. 

Blijf in controle met volledige dashboards en inzichtelijke rapportages

Wij zorgen voor inzicht in je belangrijkste bedrijfsresultaten!

Neem contact op

De onderdelen van dashboarding die we voor jou kunnen doen

Strategie

Je kunt pas gaan denken aan KPI’s en dashboards als jouw strategie is bepaald. Waar ga je het dashboard voor gebruiken, wat zijn jouw korte- en lange termijn doelen en welke doelgroep wil je bereiken?

KPI’s & Metrics definiëren

Om te beoordelen of jouw bedrijf de gewenste doelen behaald, stel je KPI’s en metrics op. Door het opstellen en monitoren van deze variabelen kan je tijdig bijsturen voor optimaal resultaat.

Databronnen koppelen

Data zit vaak in verschillende systemen en komt vanuit diverse bronnen. Effectief sturen op doelen doe je door al deze relevante data te koppelen in betrouwbare, veilig opgeslagen dashboards.

Dashboarding

Als alle data zijn verzameld, is het essentieel om de belangrijkste informatie visueel in kaart te brengen. Zo kun je jouw prestaties beoordelen. Met een dashboard op maat houd je altijd het overzicht.

Rapporteren & Analyseren

Dashboard klaar? Nu blijven we resultaten monitoren om nieuwe kansen aan te grijpen als deze voorbij komen. Zo wordt het succespercentage van jouw website continu verhoogd.

Klanten die we eerder hielpen met een overzicht in hun prestaties

1BOX case mockup

137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

Bekijk deze case
Securex website mockups

Nieuwe website met 95% Google Web Vitals score voor Securex

Bekijk deze case
1BOX case mockup

137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

Bekijk deze case
Securex website mockups

Nieuwe website met 95% Google Web Vitals score voor Securex

Bekijk deze case

Altijd zien hoe je ervoor staat?

Onze specialisten zetten al jouw targets en KPI’s in heldere en volledig afgestemde dashboards. Neem contact met ons op via het formulier of bel ons op 073 648 70 70 dan helpen we je graag verder!

Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lisette
Lisette van Eck Helpt jou digitaal verder te groeien!