Professionele WordPress website laten maken

Een professionele website is van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Met een op maat gemaakte WordPress website, ontwikkeld door Tribal Agency, creëer je een sterke online aanwezigheid en vergroot je jouw merkbekendheid. Onze experts zorgen voor een website met de juiste uitstraling, functionaliteit en veiligheid, zodat jij je kan focussen op het runnen van je bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden van een website met wordpress in onze handinge whitepaper. 

 • Verhoog jouw online aanwezigheid en vergroot je merkbekendheid met een professionele WordPress website
 • Wij verzorgen alles van Website design en ontwikkeling tot aan onderhoud en optimalisatie.
 • Responsief design voor een optimale gebruikerservaring

Waarom kiezen voor WordPress?

Diverse plug-ins beschikbaar

WordPress staat bekend om haar open source-systeem en veelzijdigheid. De plug-ins en koppelingen maken het mogelijk om eenvoudig extra functionaliteiten binnen jouw website te implementeren.

Goed vindbaar in zoekmachines

WordPress websites laden razendsnel. Dit heeft een positieve invloed op je online vindbaarheid. Met de juiste website structuur, uitbreidingsmogelijkheden en sterke SEO teksten rank je nog beter in zoekmachines.

Geschikt voor iedere device

Het unieke ontwerp van WordPress is gebruiksvriendelijk en responsive. De navigatie en leesbaarheid wordt automatisch aangepast aan de afmetingen van elk scherm. Zo is jouw website bruikbaar op iedere device.

Snel een Wordpress website laten maken

Dat is mogelijk, met onze slimme oplossingen & ervaren development team!

Neem nu contact op, voor een vrijblijvend advies en ontdek hoe we kunnen helpen.
Professioneel web development op maat

Strategie

Bedenk voordat je verschillende plug-ins gaat installeren waar deze voor moeten dienen. Zet elementen op jouw website strategisch in met heldere doelen voor ogen. Dan versterkt het elkaar enorm.

UX/UI design

Via onderzoek, testen en doorontwikkelen zorgen we voor verfrissende designs en zetten we knelpunten om tot oplossingen. Altijd met het oog op gebruiksvriendelijkheid en de beste beleving voor jouw klanten.

Copywriting

Voor zoekmachines is unieke en relevante content zeer aantrekkelijk. Dit leidt tot een hogere positie voor jouw website. Met het oog op online vindbaarheid, zijn de teksten altijd SEO-geoptimaliseerd.

Data & analytics

De statistieken van jouw bedrijfswebsite houd je bij via data & analytics. Je krijgt inzicht in de herkomst van je bezoekers, weet welke pagina’s goed presteren en juist ook waar verbetering nodig is.

Search engine optimization

De beste website is een website die goed vindbaar is. Met een WordPress website laten maken krijg je daarom een website die technisch volledig zoekmachinevriendelijk is. Zo bereik jij de meest relevante bezoekers.

Conversie optimalisatie

Bij de ontwikkeling van een website of webshop draait alles om conversie en een gemakkelijk bestelproces. Op deze manier laten we de omzet groeien en klanten écht converteren.

Onderhoud & hosting

Structureel onderhoud van jouw website is een must. Via een onderhouds- en hostingovereenkomst waarborgen wij de snelheid en blijft de website veilig en up-to-date.

Technologie waar we op vertrouwen

Voor de website development van jouw bedrijfswebsite gebruiken wij verschillende technieken. Dit komt allemaal samen in een stabiele geoptimaliseerde website.

 • Google logo
 • Wordpress logo
 • Ahrefs logo
 • Securex website mockups

  Nieuwe website met 95% Google Web Vitals score voor Securex

  Bekijk deze case
  1BOX case mockup

  137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

  Bekijk deze case
  Securex website mockups

  Nieuwe website met 95% Google Web Vitals score voor Securex

  Bekijk deze case
  1BOX case mockup

  137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

  Bekijk deze case

  Een toekomstbestendige WordPress website laten bouwen?

  Vul het onderstaande formulier in, mail ons op hello@tribalagency.com of bel direct naar 073 648 70 70 voor het inplannen van een afspraak.

  Met WordPress bezit je een website met een gebruiksvriendelijk design, die goed vindbaar is. Beschrijf jouw uitdaging en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

  Dune Jharap
  Dune Jharap Helpt jou digitaal verder te groeien!
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Dune Jharap
  Dune Jharap Helpt jou digitaal verder te groeien!

  Wil je meer weten over het laten maken van een WordPress website? 

  • Full-service marketing afgestemd op jouw behoefte
  • Eén aanspreekpunt voor al je vragen
  • Specialisten die proactief meedenken voor het beste resultaat

  Wij hebben verstand van de strategie, jij van de branche en je bedrijf. Vertel je ons er meer over? Dan zorgen we samen voor een aanpak die perfect past bij jouw business.

  Foto van vriendelijke vrouw die naar links kijkt

  Wat je moet weten over het laten maken van een wordpress website

  Waarom zou je een WordPress website laten maken? 

  Een professionele website is essentieel voor elk bedrijf of organisatie die online aanwezig wil zijn en zich wil onderscheiden van de concurrentie. WordPress is een populair CMS (Content Management Systeem) dat veel functionaliteiten biedt en gemakkelijk aan te passen is. Dit maakt het mogelijk om snel een professionele en gepersonaliseerde website te maken die goed presteert en er goed uitziet. 

  Hoe lang duurt het om een WordPress website te laten maken? 

  De tijd die nodig is om een WordPress website te maken, hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, de benodigde functionaliteiten en de beschikbaarheid van dea benodigde inhoud. Over het algemeen kan het maken van een basiswebsite enkele dagen tot een paar weken duren, terwijl een meer complexe website enkele maanden kan duren. 

  Wat is de werkwijze van Tribal Agency bij het laten maken van een WordPress website? 

  Tribal Agency is een digitaal bureau dat sterk is in het ontwerpen en ontwikkelen van websites, waaronder WordPress-websites. De werkwijze van Tribal Agency begint met een kennismakingsgesprek waarin de wensen en behoeften van de klant worden besproken. Vervolgens wordt er een ontwerp en plan van aanpak gemaakt en wordt er gestart met de ontwikkeling van de website. Gedurende het proces is er regelmatig contact tussen Tribal Agency en de klant om ervoor te zorgen dat de website volledig voldoet aan de verwachtingen van de klant. 

  Kan ik mijn domeinnaam mee verhuizen bij een nieuwe website? 

  Ja, het is mogelijk om je domeinnaam mee te verhuizen wanneer je een nieuwe website laat maken. Dit kan echter wel afhankelijk zijn van je huidige webhosting provider en de voorwaarden van je domeinnaamregistrar. Het is raadzaam om dit vooraf te bespreken met je webdeveloper of hosting provider om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. 

  Wat kost het laten maken van een WordPress website?

  Dat antwoord is verschillend, afhankelijk van je wensen en eisen aan de website zijn er verschillende opties. In onze whitepaper kan je ontdekken wat het beste bij je past, of neem contact met ons op, dan helpen we je bij het maken van een keuze.

  Staat jou vraag er niet tussen, vraag het aan ons!