WordPress website laten maken

Wat ooit begon als een klein CMS, is uitgegroeid tot één van de grootste platforms op de markt. Met WordPress bepaal je tot in detail de vormgeving en inhoud van jouw bedrijfswebsite. Ook heb je een ruime keuze uit integraties en plug-ins en altijd een responsive design voor de optimale gebruikerservaring. Onze specialisten ontwikkelen WordPress-websites van alle formaten én voorzien van de functionaliteit die jij zoekt.

Benieuwd naar wat een wordpress kost lees dan onze whitepaper. 


Waarom kiezen voor WordPress?

Diverse plug-ins beschikbaar

WordPress staat bekend om haar open source-systeem en veelzijdigheid. De plug-ins en koppelingen maken het mogelijk om eenvoudig extra functionaliteiten binnen jouw website te implementeren.

Goed vindbaar in zoekmachines

WordPress websites laden razendsnel. Dit heeft een positieve invloed op je online vindbaarheid. Met de juiste website structuur, uitbreidingsmogelijkheden en sterke SEO teksten rank je nog beter in zoekmachines.

Geschikt voor iedere device

Het unieke ontwerp van WordPress is gebruiksvriendelijk en responsive. De navigatie en leesbaarheid wordt automatisch aangepast aan de afmetingen van elk scherm. Zo is jouw website bruikbaar op iedere device.

Ontdek wat een WordPress website kost

Neem contact op!
Professioneel web development op maat

Strategie

Bedenk voordat je verschillende plug-ins gaat installeren waar deze voor moeten dienen. Zet elementen op jouw website strategisch in met heldere doelen voor ogen. Dan versterkt het elkaar enorm.

UX/UI design

Via onderzoek, testen en doorontwikkelen zorgen we voor verfrissende designs en zetten we knelpunten om tot oplossingen. Altijd met het oog op gebruiksvriendelijkheid en de beste beleving voor jouw klanten.

Copywriting

Voor zoekmachines is unieke en relevante content zeer aantrekkelijk. Dit leidt tot een hogere positie voor jouw website. Met het oog op online vindbaarheid, zijn de teksten altijd SEO-geoptimaliseerd.

Data & analytics

De statistieken van jouw bedrijfswebsite houd je bij via data & analytics. Je krijgt inzicht in de herkomst van je bezoekers, weet welke pagina’s goed presteren en juist ook waar verbetering nodig is.

Search engine optimization

De beste website is een website die goed vindbaar is. Met een WordPress website laten maken krijg je daarom een website die technisch volledig zoekmachinevriendelijk is. Zo bereik jij de meest relevante bezoekers.

Conversie optimalisatie

Bij de ontwikkeling van een website of webshop draait alles om conversie en een gemakkelijk bestelproces. Op deze manier laten we de omzet groeien en klanten écht converteren.

Onderhoud & hosting

Structureel onderhoud van jouw website is een must. Via een onderhouds- en hostingovereenkomst waarborgen wij de snelheid en blijft de website veilig en up-to-date.

Technologie waar we op vertrouwen

Voor de website development van jouw bedrijfswebsite gebruiken wij verschillende technieken. Dit komt allemaal samen in een stabiele geoptimaliseerde website.

 • Google logo
 • Wordpress logo
 • Ahrefs logo
 • Securex website mockups

  Nieuwe website met 95% Google Web Vitals score voor Securex

  Bekijk deze case
  1BOX case mockup

  137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

  Bekijk deze case
  Securex website mockups

  Nieuwe website met 95% Google Web Vitals score voor Securex

  Bekijk deze case
  1BOX case mockup

  137% meer leads voor 1BOX met full service digital marketing

  Bekijk deze case

  Een toekomstbestendige WordPress website laten bouwen?

  Vul het onderstaande formulier in, mail ons op hello@tribalagency.com of bel direct naar 073 648 70 70 voor het inplannen van een afspraak.

  Met WordPress bezit je een website met een gebruiksvriendelijk design, die goed vindbaar is. Beschrijf jouw uitdaging en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

  Dune Jharap
  Dune Jharap Helpt jou digitaal verder te groeien!
  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  Dune Jharap
  Dune Jharap Helpt jou digitaal verder te groeien!

  Samenwerken met Tribal

  • Full-service marketing afgestemd op jouw behoefte
  • Eén aanspreekpunt voor al je vragen
  • Specialisten die proactief meedenken voor het beste resultaat

  Wij hebben verstand van de strategie, jij van de branche en je bedrijf. Vertel je ons er meer over? Dan zorgen we samen voor een aanpak die perfect past bij jouw business.

  Foto van vriendelijke vrouw die naar links kijkt